Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Flere ambulante behandlinger og kontroller i speciallaegepraksis
Regionsrådet har godkendt en plan, der skal bidrage til, at flere syddanskere kan få en tid hos en praktiserende speciallæge.
26.11.2020
Mennesker med psykisk sygdom skal hjælpes i arbejde
Mennesker med psykiske lidelser står langt oftere uden arbejde eller uddannelse end resten af befolkningen. Det vil Region Syddanmark nu forsøge at rette op på ved blandt andet at styrke samarbejdet mellem de kommunale jobcentre og de regionale lokalpsykiatrier.
25.11.2020
Nu skal regionens tolke også tolke i praksissektoren
Fra 1. juli 2021 skal tolkene på Tolkecenter Syddanmark stå for tolkningen for patienter, der ikke taler dansk, i praksissektoren. Det har et bredt flertal i regionsrådet netop vedtaget.
24.11.2020
Vagtlaegeordning på vej til Aerø Sygehus
Region Syddanmark planlægger at etablere en vagtlægeordning på sygehuset i Ærøskøbing, som skal åbne 1. februar næste år. Det sker for at sikre lægedækningen på længere sigt.
24.11.2020
Udvalg skal drøfte lukning af lægeklinik på Sydvestjysk Sygehus
Den lægeklinik, der i efteråret 2018 åbnede på Sydvestjysk Sygehus for at afhjælpe lægemanglen i Esbjerg, skal nu muligvis lukke. Udvalget for det nære sundhedsvæsen skal drøfte klinikkens fremtid på deres kommende møde.
24.11.2020
Frivillige akuthjælpere på vej til Kerteminde Kommune
Nu kan frivillige akuthjælpere snart blive alarmeret, når der er brug for førstehjælp i udvalgte områder af Kerteminde Kommune. Regionsrådet besluttede mandag, at der bliver oprettet akuthjælperordning for nogle områder i kommunen. Akuthjælperordningen bliver oprettet i de områder af kommunen, hvor der er længst responstid.
24.11.2020
Kolding Sygehus forbedrer adgangsforholdene ved hovedindgangen
Regionsrådet har 23. november godkendt et ideoplæg til forbedring af adgangsforholdene ved hovedindgangen til Kolding Sygehus. Ændringerne sker for at gøre adgangsforholdene bedre for blandt andre gangbesværede og kørestolsbrugere.
23.11.2020
14 kommuner i Region Syddanmark har meldt sig til DK2020: Nu skal de lave lokale klimaplaner efter internationale standarter
Fra Vejen og Esbjerg til Kerteminde og Nyborg. Nu er der sat navne på de 14 nye kommuner i Region Syddanmark, der sætter turbo på den lokale klimaindsats. Sammen med 32 andre kommuner fra hele landet skal de udvikle klimaplaner, der lever op til Parisaftalen gennem projektet DK2020. Parterne bag – Realdania, KL og regionerne – kalder interessen for overvældende.
19.11.2020
Odense Universitetshospital og Kolding Sygehus skal huse senfølgeklinikker for COVID-19
Region Syddanmark opretter klinikker for patienter, der oplever senfølger af COVID-19 på Odense Universitetshospital og på Kolding Sygehus.
18.11.2020
Region Syddanmark opruster på høreområdet
Region Syddanmark investerer i to hørebokse. De skal hjælpe høreklinikkerne i Middelfart og Svendborg med at overholde de nye COVID-19-afstandskrav og nedbringe ventetiderne på høreområdet. Ventetiderne er faldet støt de seneste to år, men udviklingen er blevet bremset af corona-krisen.
18.11.2020

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring